Відкрита першість з ТПТ

2012-09-24

З 14 до 17 вересня 2012 року в с. Григорівщина Варвинського району було проведено відкриту першість Варвинського району (зі статусом першості області) з техніки пішохідного туризму серед учнівської молоді присвченої Дню Визволення Варвинщини від німецько-фашистських загарбників.

В змаганнях взяли участь команди: ПНЗ Центру ДЮТЕ (м. Чернігів); "Піраньї" і "Амазонки" (районний центр дитячої творчості м. Бахмач); "ТУЗ", "Меридіан", "Горизонт" (Талалаївський район); турклуб "Бригантина" Варвинської ЗОШ та туристсько-краєзнавчий клуб "Ніка" районного Будинку школярів.

Навісна переправа Змагання

В програму змагань в двох вікових групах (середня і старша) входило дві дистанції: "Смуга перешкод"(зв язки) та командна "Смуга перешкод".

Переможцями в загальному заліку в обох вікових групах стали представники турклуба "Бригантина" Варвинської ЗОШ.
Призерами в середній віковій групі стали команди Бахмацького районного центру дитячої творчості. Друге місце в старшій групі зайняла команда "ТУЗ" Талалаївського району, третє місце посіла збірна Варви, що складалсь з представники "Бригантини" та "Ніки".

Переправа по вірьовці з периламиЗмагання

Переможці та призери нагороджені медалями та грамотами ПНЗ Центру ДЮТЕ та відділом освіти Варвинської райдержадміністрації.

Переправа по колоді Змагання

Переправа по вірьовці з периламиЗмагання

Супроводження учасникаЗмагання

Роман і Аліна Змагання

На всіх фотографіях представники туристсько-краєзнавчого клубу "Ніка"

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi