• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Збір переможців Всеукраїнської історико-географічної експедиції "Історія міст і сіл України"

Збір переможців Всеукраїнської історико-географічної експедиції "Історія міст і сіл України"

2015-11-27

24-25 листопада 2015 року у м. Києві було проведено збір переможців Всеукраїнської історико-географічної експедиції «Історія міст і сіл України» за темою «Історико-географічна експедиція «Історія міст і сіл України»: підсумки та досягнення».

У зборі серед 22 делегацій областей України та м. Києва. взяли участь і вихованці туристсько-краєзнавчого клубу «Ніка»

Перед відкриттям збору для учнів була організована автобусна екскурсія «Київ – столиця України».

Урочисте відкриття збору відбулося в приміщенні Українського державного центру позашкільної освіти. Юних краєзнавців привітали: Н.В.Савченко – директор Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, С.В.Бут –головний спеціаліст відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини Міністерства освіти і науки України, Р.В.Маньковська –1-й заступник Голови Національної спілки краєзнавців України, Д.Г.Омельченко – член Вченої Ради Українського географічного товариства. Вітальні виступи супроводжувались високохудожніми патріотичними номерами вихованців Центру дитячо-юнацької творчості Дарницького району м. Києва (директор – Л.М. Пазюк). Після урочистостей делегаціям було запропоновано відвідати Державний музей іграшки, який знаходиться в приміщенні центру позашкільної освіти та декілька екскурсійних пішохідних маршрутів столицею, серед яких були місця «Революції гідності», «Подвигу Небесної сотні», історико-культурні об’єкти м. Києва.

У середу 25 листопада відбулася краєзнавча конференція учасників збору, на якій учні продемонстрували своїм ровесникам, педагогам, вченим краєзнавчо-пошукові здобутки, розкрили перед друзями історичне минуле та сьогодення рідного краю.

Після конференції учасники збору відвідали Національний музей народної архітектури та побуту України.

На закритті збору усі учні отримали Дипломи Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді за активну участь у дослідженні та висвітленні історії міст і сіл рідного краю, розробку туристсько-краєзнавчих та екскурсійних маршрутів.

Збір переможців

Збір переможців Збір переможців

Збір переможців

Збір переможців

Збір переможців

Збір переможців

Збір переможців

Збір переможців

Збір переможців

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi