• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вихованці клубу прийняли участь в обласному зльоті

Вихованці клубу прийняли участь в обласному зльоті

2015-03-27

В місті Чернігові на базі ПНЗ «Центр ДЮТЕ» відбувся обласний зліт переможців ІІ туру Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна», крім нашої делегації на зльоті були представники з Бобровицького, Городнянського, Носівського, Новгород-Сіверського районів та міст Ніжина, Прилук та Чернігова.

Урочисте відкриття зльоту відбулось у приміщенні літературно-меморіального музею-заповідника М.М. Коцюбинського.

Зліт МБУ-2015

Привітати юних краєзнавців начальник відділу розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Управління освіти і науки облдержадміністрації О.Ю. Соронович та директор ПНЗ «Центр ДЮТЕ» П.М.Степовик.

Зліт МБУ-2015Зліт МБУ-2015

Переможці ІІ туру експедиції виступили зі звітами про свою пошуково-дослідницьку роботу та були нагороджені грамотами Управління освіти і науки облдержадміністрації і пам’ятними подарунками.

Зліт МБУ-2015

Зліт МБУ-2015

Зліт МБУ-2015

Творчі колективи вихованців ПНЗ «Центр ДЮТЕ» та школи мистецтв Комунального вищого навчального закладу «Чернігівське музичне училище імені Л.М.Ревуцького» підготували для учасників зльоту патріотичну літературно-музичну композицію «Хай завжди квітне вільна Україна».

Зліт МБУ-2015

Для юних краєзнавців була проведена екскурсія до обласного художнього музею імені Г.П.Галагана та обласного історичного музею імені В.В.Тарновського.

Зліт МБУ-2015

Після екскурсій ми здійснили прогулянку по Валу.

Зліт МБУ-2015

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi